Skip to main content

Om oss

Vi er en fleksibel betongelementprodusent med en komplett portefølje av element- og betongvareprodukter til bygg, jernbane, vei og anlegg. Vi er både produktleverandør og råbyggleverandør, og leverer både prefabrikert og plasstøpte betongelementer.

  • Vi liker utfordringer
  • Vi utvikler stadig vårt produktspekter
  • Vi leverer kvalitet som kunden kommer tilbake for

På grunn av egenskaper som lang levetid, stor styrke og minimale vedlikeholdskostnader er betong et av de mest brukte byggematerialene i vår tid. Betongen har også et konkurransefortrinn i den store fleksibiliteten med hensyn til kvalitetstilpasning og utførelse.

Skreddersøm

Betong er fleksibelt og formbart, og den eneste begrensningen er vår egen skaperevne og fantasi. Med betong har vi ubegrensede muligheter til arkitektonisk utforming, og verdens arkitekter har skapt noen av de flotteste byggverk vi noensinne har sett i betong.

Skreddersøm er hovedtyngden i vår produksjon. Vi evner å bygge form og produsere elementer som kunden ønsker, som ikke er laget verken før eller siden. Nye utfordringer skaper en dynamisk bedrift med et produktspekter i utvikling. Vi kombinerer vår raske omstillingsevne, høye kompetanse og lange erfaring for å løse din neste utfordring.

70 års erfaring

Buskerud Betongvarefabrikk ble etablert i 1949 og produserte hovedsakelig takstein. Vi har utviklet oss siden det. I dag er vi 65 ansatte som produserer 40 000 tonn betongelementer i året.

Pris, kvalitet og leveringstid er en forutsetning i vårt marked, og vi har som mål å oppfylle disse forutsetningene overfor våre kunder.

Kvalitet

Vi er veldig kvalitetsbevisste. Derfor gjennomfører vi ikke bare stikkprøver, vi tar prøver av all betong vi produserer - både før og etter forming av betongen. Vi har utviklet prosedyrer fra kontraktsinngåelse til levering som sørger for kvalitet i alle ledd. På denne måten får vi minst mulig avvik, noe som sparer tid og penger for kunden.

Totalleverandør til bygg

Vi er totalleverandør til bygg, og leverer til entreprenører, byggherrer og utviklere, blant annet. Ved å både produsere, transportere og montere for råbygg får vi senket prisene, og du trenger kun å forholde deg til én leverandør.